Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Ratchet & Clank Trilogy Türkçe yama

23.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Ratchet & Clank Trilogy, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Ratchet & Clank Trilogy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
İki PlayStation kahramanı, PS3 için çarpıcı High Definitionda yeniden düzenlenen ilk üç macerasını yeniden yaşamak için geri döndü. Özellikler: Tek bir Blu-ray Disk üzerinde üç klasik PlayStation 2 oyunu Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2 ve Ratchet & Clank 3 ile her şeyin başladığı yere dönün.

İndirme sayısı:
8846
Yayın yılı:
2012





The Ratchet & Clank Trilogy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Ratchet & Clank Trilogy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Ratchet & Clank Trilogy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Ratchet & Clank Trilogy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Ratchet & Clank Trilogy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Ratchet & Clank Trilogy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Galaksideki en değerli hazine arayışı sürüyor: Clank! Ratchet & Clank® Future: Quest for Bootydeki dalgalı aksiyon, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction®daki yoğun sonun ardından bir yıl
Ratchet ve Clank geri döndü! Sevgili ikili, beğeni toplayan Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction ve Ratchet and Clank Future: A Crack in Timea orijinal bir tek oyunculu sonsözle geri
Üç numara (büyü, çekicilik ve görünüşe göre çoğu şeyin geldiği şey) hakkındaki tüm o sözlere ağırlık veren Insomniac Games, son derece popüler olan Ratchet & Clank 2: Locked and Yüklendi.
PS3teki son yıldızlararası maceralarında Ratchet ve Clank için zaman dolmak üzere.
Ratchet & Clank: Full Frontal Assault, Playstation 3 ve PlayStation Vitaya yoğun bir saf eğlence patlaması sunuyor!
Yorumlar
Yorum ekle