Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

James Pond 2: Codename RoboCod Türkçe yama

03.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz James Pond 2: Codename RoboCod. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni James Pond 2: Codename RoboCod (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
İlk olarak 1991 yılında Amiga, Atari ST ve Sega Genesis için piyasaya sürülen Gameware Development tarafından hazırlanan platform oyunu James Pond 2: Codename RoboCodun yeni bir versiyonu.

İndirme sayısı:
10827
Yayın yılı:
2003





James Pond 2: Codename RoboCod oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) James Pond 2: Codename RoboCod dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales James Pond 2: Codename RoboCod klasörüne koyun.

3. Türkçe yama James Pond 2: Codename RoboCod ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


James Pond 2: Codename RoboCod oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve James Pond 2: Codename RoboCod içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dilini sıkıca yanağında ve belirli bir Ian Fleming yaratımına yönelik bir göz kırpmasından daha fazlasıyla, son derece başarılı karakter James Pond ilk olarak 1990da oyun dünyasında ortaya çıktı.
Hitman: Codename 47, strateji ve atış unsurlarını birleştiren bir aksiyon macera oyunudur.
Yıl 1917, Rus Devriminin henüz gerçekleşmediği ve müttefik kuvvetlerin acımasız Rus süper gücüne karşı silahlandığı farklı bir dünyada.
Fish Pond Park, kendi su hayvanat bahçemizi geliştirdiğimiz ekonomik bir stratejidir.
Codename: Panzers Gold Edition, Codename serisinin iki bölümünden oluşan özel bir pakettir, yani Codename: Panzers Phase One ve Codename: Panzers Phase Two.
Yorumlar
Yorum ekle