Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Codename: Panzers Zlota Edycja Türkçe yama

27.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Codename: Panzers Zlota Edycja. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iRC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Codename: Panzers Zlota Edycja (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Codename: Panzers Gold Edition, Codename serisinin iki bölümünden oluşan özel bir pakettir, yani Codename: Panzers Phase One ve Codename: Panzers Phase Two.

İndirme sayısı:
8958
Yayın yılı:
2006





Codename: Panzers Zlota Edycja oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Codename: Panzers Zlota Edycja dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Codename: Panzers Zlota Edycja klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Codename: Panzers Zlota Edycja ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Codename: Panzers Zlota Edycja oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Codename: Panzers Zlota Edycja içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tempelhof, Berlin, 8 Nisan 1949un şafağı. Batılı güçler ile Sovyet bloğu arasında büyük bir silahlı çatışma hazırlanıyor.
Ünlü macera serisi Sibiryanın iki bölümünü içeren özel sürüm.
Zaman geldi! Kod adı: PANZERS Faz II, sığındığı her evin duvarlarını sallayacak.
Hearts of Iron serisinin özel baskısı. Hearts of Iron 2nin bu döngüsünün ikinci bölümünden ve ona "The Hearts of Iron 2" başlıklı bir ekten oluşur.
Heroes of Might & Magic III: Gold Edition, temel oyun Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia ve buna Heroes of Might & Magic III: Armageddons Blade ve Heroes of Might & Magic IIIten
Yorumlar
Yorum ekle