Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hitman: Codename 47 Türkçe yama

21.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hitman: Codename 47. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hitman: Codename 47 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Hitman: Codename 47, strateji ve atış unsurlarını birleştiren bir aksiyon macera oyunudur. Profesyonel bir katil olarak, inanılmaz derecede ayrıntılı bir 3B ortamda dolaşıyorsunuz.

İndirme sayısı:
9132
Yayın yılı:
2000





Hitman: Codename 47 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hitman: Codename 47 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hitman: Codename 47 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hitman: Codename 47 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hitman: Codename 47 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hitman: Codename 47 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hitman: Sniper Challenge, Hitman: Absolutionı tanıtan bir mini yapımdır ve oyun için ön prömiyer siparişi verenler için dijital dağıtımda mevcuttur.
Hitman Trilogy, Agent 47: Hitman, Hitman 2 ve Hitman 3 kod adlı bir suikastçı hakkında World of Assassination üçlemesi gizli aksiyon oyunlarının yeniden yayımlanmış halidir.
2013te piyasaya sürülen Hitman HD Trilogy, dünyanın en çok kazanan katilinin evreninden üç oyunu bir araya getiriyor.
Hitman: Sniper, popüler Hitman serisinin mobil bir yan ürünü ve 2012de PC ve 7.
Codename: Panzers Gold Edition, Codename serisinin iki bölümünden oluşan özel bir pakettir, yani Codename: Panzers Phase One ve Codename: Panzers Phase Two.
Yorumlar
Yorum ekle