Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallen Haven Türkçe yama

18.04.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Fallen Haven! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Fallen Haven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Fallen Haven, klasik sıra tabanlı oyun mekaniği ile bilim kurgu ve strateji severlere hitap eden Fransız Micomeq stüdyosunun bir önerisidir. Oyunun aksiyonu uzak bir gelecekte gerçekleşir.

İndirme sayısı:
8880
Yayın yılı:
1997





Fallen Haven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallen Haven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallen Haven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallen Haven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallen Haven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallen Haven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Project Haven, sıra tabanlı strateji oyunu ile RPGnin bir karışımıdır.
Space Haven, oyuncuların bir kolonizasyon gemisinin mürettebatını yöneterek uzayın keşfedilmemiş bölgelerini keşfettiği bir strateji oyunudur.
Haven, portföyünde ünlü Furi ve Squids Odysseyi içeren The Game Bakers adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip bir RPGdir.
Batora: Lost Haven, hacknslashı çift çubuklu atıcılar için tipik mekaniklerle karıştıran bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle