Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pirates: Duels on the High Seas Türkçe yama

12.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pirates: Duels on the High Seas. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: IRAQ ATT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Pirates: Duels on the High Seas (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Eski bir deniz köpeğiyle şans eseri karşılaşma; fantastik bir hazinenin efsanesi Böylece 7 denizin 7 anahtarı için destansı bir macera başlıyor - Kraliyet Donanması, deniz canavarları, bir Cadı Kraliçesi ve Karasakalın kendisine karşı cüretkar bir savaş!

İndirme sayısı:
9029
Yayın yılı:
2008





Pirates: Duels on the High Seas oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pirates: Duels on the High Seas dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pirates: Duels on the High Seas klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pirates: Duels on the High Seas ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pirates: Duels on the High Seas oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pirates: Duels on the High Seas içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sinbad ile Dünyanın Sonunun Ötesine Yolculuk! DreamWorksün uzun metrajlı animasyon filminden PC aksiyon oyunu Sinbad: Legend of the Seven Seas™ geliyor.
High Seas Trader, fırtınalı 17. yüzyılda bir yelkenli geminin kaptanı, denizlerde yelken ve reytingler oynamanıza izin verecek ekonomik bir oyundur.
The Guild 2: Pirates of the European Seas PC için The Guild 2 için ilk resmi genişleme, Rönesansın başlarında gerçekleşen bir strateji ve cRPGnin ilginç bir karışımı.
Seven Seas Saga, Joyhubsın deniz MMOsu. Oyun, mikro ödemeli ücretsiz bir modele dayanmaktadır.
Magic Duels: Origins, 2014 yılında PC için piyasaya sürülen Magic 2015: Duels of the Planeswalkersın devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle