Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Seven Seas Saga Türkçe yama

24.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Seven Seas Saga. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: 2000AD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Seven Seas Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Seven Seas Saga, Joyhubsın deniz MMOsu. Oyun, mikro ödemeli ücretsiz bir modele dayanmaktadır. Seven Seas Sagada oyuncular İngiliz, İspanyol, Fransız ve Portekiz uyruklu kaptanlar olarak oynayabilirler.

İndirme sayısı:
9874
Yayın yılı:
2013





Seven Seas Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Seven Seas Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Seven Seas Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Seven Seas Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Seven Seas Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Seven Seas Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sinbad ile Dünyanın Sonunun Ötesine Yolculuk! DreamWorksün uzun metrajlı animasyon filminden PC aksiyon oyunu Sinbad: Legend of the Seven Seas™ geliyor.
High Seas Trader, fırtınalı 17. yüzyılda bir yelkenli geminin kaptanı, denizlerde yelken ve reytingler oynamanıza izin verecek ekonomik bir oyundur.
The Guild 2: Pirates of the European Seas PC için The Guild 2 için ilk resmi genişleme, Rönesansın başlarında gerçekleşen bir strateji ve cRPGnin ilginç bir karışımı.
Seven Haunted Seas, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur. Bu proje, daha önce Dr.
King of Seas, korsan temalı açık, prosedürel olarak oluşturulmuş bir fantezi dünyasında geçen bir 3D RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle