Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines Türkçe yama

13.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
ALFA GENÇLERİ KURTARMAYA! Kötü şöhretli baş suçlu Alexander Paine, Landmark Citynin üç kat yüksek güvenlikli hapishanesinden firar etti! Landmark Citynin korkmuş sakinlerini kim kurtarabilir?

İndirme sayısı:
9961
Yayın yılı:
2007





A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A.T.O.M.: Alpha Teens On Machines içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi için Street Fighter® Alpha Anthology, tüm Street Fighter® Alpha arcade serisinin anıtsal bir derlemesi.
Pokemon Alpha Sapphire, tarihin en popüler video oyunu serilerinden birinin bir başka bölümüdür.
Capcom tarafından geliştirilen, en çok satan 2D dövüş oyunları serisinin bir başka bölümü olan Street Fighter Alpha alt serisinin ikinci bölümü.
LEGO Alpha Team, en genç oyunculara yönelik bir aksiyon oyunudur. Oyuncu, LEGO süper komandolarının Alpha Team adlı altı kişilik bir ekibinin lideri olur.
Alpha Zylon, Team6 geliştiricilerinin Far Cry veya Soldier of Fortune 2 gibi oyunların popülaritesine verdiği bir yanıttır.
Yorumlar
Yorum ekle