Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Operation: Alpha Zylon Türkçe yama

10.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Operation: Alpha Zylon. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HERiTAGE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Operation: Alpha Zylon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Alpha Zylon, Team6 geliştiricilerinin Far Cry veya Soldier of Fortune 2 gibi oyunların popülaritesine verdiği bir yanıttır. Alpha Zylonun yaratıcıları ayrıca kült Commando ve Rambo gibi klasik aksiyon sineması oyunlarından açıkça ilham almıştır.

İndirme sayısı:
10123
Yayın yılı:
2007





Operation: Alpha Zylon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Operation: Alpha Zylon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Operation: Alpha Zylon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Operation: Alpha Zylon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Operation: Alpha Zylon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Operation: Alpha Zylon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi için Street Fighter® Alpha Anthology, tüm Street Fighter® Alpha arcade serisinin anıtsal bir derlemesi.
Pokemon Alpha Sapphire, tarihin en popüler video oyunu serilerinden birinin bir başka bölümüdür.
Capcom tarafından geliştirilen, en çok satan 2D dövüş oyunları serisinin bir başka bölümü olan Street Fighter Alpha alt serisinin ikinci bölümü.
LEGO Alpha Team, en genç oyunculara yönelik bir aksiyon oyunudur. Oyuncu, LEGO süper komandolarının Alpha Team adlı altı kişilik bir ekibinin lideri olur.
Alpha Protocol, yakın bir gelecekte geçen karmaşık bir RPG sistemine sahip bir casusluk aksiyon gerilim filmidir.
Yorumlar
Yorum ekle