Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Landmark Türkçe yama

02.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Landmark. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama KpTeam sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Landmark (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
Landmark for PC, bir MMORPG EverQuest Next üzerindeki çalışmalar sırasında yaratılan bir yan ürün. Landmark, esas olarak sanal dünyayı inşa etmeye ve keşfetmeye odaklanan çevrimiçi bir sandbox oyunudur.

İndirme sayısı:
9205
Yayın yılı:
2016





Landmark oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Landmark dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Landmark klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Landmark ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Landmark oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Landmark içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dear Esther: Landmark Edition, 2012 yılında bağımsız stüdyo The Chinese Room ve Robert Briscoe tarafından geliştirilen bir keşif oyunu olan Dear Estherin yeniden yapımıdır.
ALFA GENÇLERİ KURTARMAYA! Kötü şöhretli baş suçlu Alexander Paine, Landmark Citynin üç kat yüksek güvenlikli hapishanesinden firar etti!
Meet Maker, kendi kalelerinizi inşa etmeye ve diğer oyuncuların inşaatlarına saldırmaya odaklanan bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Dungeon Hero, yeraltı dünyalarıyla dolu canavarları keşfetmeye odaklanan bir MMORPGdir.
EverQuest: House of Thule, bu klasik MMORPGnin içeriğini artıran on yedinci uzantıdır.
Yorumlar
Yorum ekle