Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts Türkçe yama

27.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Ünlü oyun geliştiricisi Rare Ltd., Banjo-Kazooie serisinin üçüncü bölümüyle en sevilen ve başarılı serilerinden birini yalnızca Xbox 360® üzerinde yeniden canlandırıyor.

İndirme sayısı:
10152
Yayın yılı:
2008





Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NUTS, bağımsız yaratıcılarla işbirliği içinde geliştirilen, bir bilim insanı rolünü oynayarak, ormandaki izleme yardımıyla sincap sırlarını çözmeye çalıştığımız birinci şahıs bir macera oyunudur.
Adventure Pals, Zelda 2, Adventure Time, Castle Crashers ve Banjo-Kazooie gibi yapımlardan ilham alan bir 2D aksiyon-macera oyunudur.
1998de, Banjo-Kazooie ikilinin macera diyarındaki ilk boğuşmasıydı.
Banjo-Pilot, Rare tarafından geliştirilen bir arcade yarış oyunudur.
Everwild, Banjo-Kazooie ve Perfect Dark (ve daha az beğenilen Sea of ​​Thieves) gibi ikonik oyunların tanınmış stüdyo Nadir yaratıcılarından yeni bir IPdir.
Yorumlar
Yorum ekle