Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NUTS Türkçe yama

21.11.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz NUTS! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni NUTS (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
NUTS, bağımsız yaratıcılarla işbirliği içinde geliştirilen, bir bilim insanı rolünü oynayarak, ormandaki izleme yardımıyla sincap sırlarını çözmeye çalıştığımız birinci şahıs bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10739
Yayın yılı:
2021





NUTS oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NUTS dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NUTS klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NUTS ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NUTS oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NUTS içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ünlü oyun geliştiricisi Rare Ltd., Banjo-Kazooie serisinin üçüncü bölümüyle en sevilen ve başarılı serilerinden birini yalnızca Xbox 360® üzerinde yeniden canlandırıyor.
Nascence: Annas Songs, Londralı bir fotoğrafçı rolünü oynadığımız ve tehlikeli bir tarikatın gizemini çözmeye çalıştığımız bir korku macera oyunudur.
PC için Tartarus, Abyss Gameworks tarafından geliştirilen birinci şahıs bakış açısına sahip bir bilim kurgu macera oyunudur.
Starship Commanderın PC sürümü, Microsoft ile işbirliği içinde Human Interact tarafından geliştirilen bilim kurgu ortamına sahip bir VR macera oyunudur.
The Witness for PC, PS4 vb., bulmaca çözmeye vurgu yapan birinci şahıs bir macera oyunudur ve bu açıdan Myst adlı klasik mantık-macera oyunları serisine benzer.
Yorumlar
Yorum ekle