Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Banjo-Pilot Türkçe yama

27.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Banjo-Pilot. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: turckeyamaMUSiC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Banjo-Pilot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Banjo-Pilot, Rare tarafından geliştirilen bir arcade yarış oyunudur. Prodüksiyon başlangıçta Diddy Kong Piloti.e olarak geliştirildi. sıcak karşılanan Diddy Kong Racingin devamı.

İndirme sayısı:
8328
Yayın yılı:
2005





Banjo-Pilot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Banjo-Pilot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Banjo-Pilot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Banjo-Pilot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Banjo-Pilot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Banjo-Pilot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Frontier Pilot Simulator, Çek stüdyosu RAZAR s.r.onun ilk yapımı olan fütüristik bir uçuş simülatörüdür.
Pilot Brothers 3D-2: Secrets of the Kennel Club, K-D Labın macerası Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Casein devamı niteliğindedir.
1998de, Banjo-Kazooie ikilinin macera diyarındaki ilk boğuşmasıydı.
Ünlü oyun geliştiricisi Rare Ltd., Banjo-Kazooie serisinin üçüncü bölümüyle en sevilen ve başarılı serilerinden birini yalnızca Xbox 360® üzerinde yeniden canlandırıyor.
Kendinizi kontrollere alıştırmak için bir dizi eğitim alıştırmasıyla başlayan oyun, daha sonra giderek daha zorlu görevlere doğru ilerliyor.
Yorumlar
Yorum ekle