Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heroes of Steel Türkçe yama

05.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Heroes of Steel. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Heroes of Steel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
AND, PC ve iOSta yayınlanan Heroes of Steel, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip bir taktik RPGdir. Oyun Trese Brothers Games tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür.

İndirme sayısı:
10982
Yayın yılı:
2013





Heroes of Steel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heroes of Steel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heroes of Steel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heroes of Steel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heroes of Steel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heroes of Steel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II PC, PS3 ve PSV için Nihon Falcom tarafından geliştirilen bir dizi jRPGnin ikinci bölümüdür.
Conflict of Heroes: Storms of Steel, Academy Gamesin ödüllü masa oyununun resmi uyarlaması olan, eleştirmenlerce beğenilen taktik bilgisayar savaş oyunu Conflict of Heroes: Awakening the Bearın
Steel Division 2: The Fate of Finland, Eugen Systemsın 2019da yayınlanan Steel Division 2 stratejisinin bir genişletmesidir.
Steel Storm 2, size efsanevi Steel Storm: Burning Retribution arcade shooter oyununu getiren Kot-in-Action Creative Artelin yeni oyunudur.
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III PS4 için Nihon Falcom Corp tarafından geliştirilen jRPG serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle