Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Encleverment Experiment Türkçe yama

15.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Encleverment Experiment. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Encleverment Experiment (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Encleverment Experiment, beş yaş ve üstü oyuncuları, eğlenceli laboratuvarında parlak ve eksantrik Profesör Ivor Questiona katılmaya davet ediyor.

İndirme sayısı:
8794
Yayın yılı:
2009





Encleverment Experiment oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Encleverment Experiment dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Encleverment Experiment klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Encleverment Experiment ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Encleverment Experiment oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Encleverment Experiment içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Transformers: War for Cybertron, oyuncuları tüm ırklarının hayatta kalmasını belirleyecek son, destansı savaşta TRANSFORMERS karakteri olarak nihai silah olmaya davet ediyor.
5TH Cell, Nintendo DS için bu çığır açan, orijinal IPde tüm geçmişlerden oyuncuları hayal güçlerini ve zekalarını kullanmaya davet ediyor!
PS4 ve PCdeki Brookhaven Deneyi Phosphor Games tarafından geliştirildi.
Haroldın görevi: Lost in system, ART4 stüdyosunun çıkışındaki üçüncü ve aynı zamanda son macera oyunudur.
İnişler başlasın! D-Day, oyuncuları Avrupayı kurtarmak için son hamlede İkinci Dünya Savaşı Müttefik kuvvetlerinin rolüne sokuyor.
Yorumlar
Yorum ekle