Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Freestyle Street Basketball Türkçe yama

09.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Freestyle Street Basketball. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama JMP sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Freestyle Street Basketball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
FreeStyle Level Up!ın en yeni gündelik oyunu. Korenin geliştiricisi JCEntertainment tarafından sunulan basketbol temalı bir oyundur ve ücretsiz olarak oynanabilir.

İndirme sayısı:
9477
Yayın yılı:
2006





Freestyle Street Basketball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Freestyle Street Basketball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Freestyle Street Basketball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Freestyle Street Basketball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Freestyle Street Basketball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Freestyle Street Basketball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Street Jam, üçe üç sokak topunu içerir, 40tan fazla farklı karakterden oluşan bir kadrodan takımınızı seçin ve sokak topunun köpek dünyasına girin, amacınız şehir merkezinin çeşitli yerlerinde
Street Wars, Freestyle ve Street Challenge dahil olmak üzere sekiz mod arasından seçim yapın, takımınızı seçin (teklif edilen on altı tane var) ve sahanız için savaşmak için sahaya çıkın.
Dave Mirra Freestyle BMX 3, 2000 yılında PlayStationın ilk nesli için piyasaya sürülen oyunla başlayan ünlü serinin bir sonraki bölümüdür.
Bu, BMX bisikletlerinde inanılmaz başarılar hakkında gerçekçi bir spor oyunudur.
Amped: Freestyle Snowboard, popüler snowboard simülasyon serisinin Xbox konsol sahipleri için hazırlanmış ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle