Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Jam Basketball Türkçe yama

20.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Street Jam Basketball, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ECLiPSE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Street Jam Basketball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Street Jam, üçe üç sokak topunu içerir, 40tan fazla farklı karakterden oluşan bir kadrodan takımınızı seçin ve sokak topunun köpek dünyasına girin, amacınız şehir merkezinin çeşitli yerlerinde düzenlenen tüm yasadışı turnuvaları kazanmak.

İndirme sayısı:
8711
Yayın yılı:
2004





Street Jam Basketball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Jam Basketball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Jam Basketball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Jam Basketball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Jam Basketball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Jam Basketball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Basketball Pro Management 2014, yönetim ve spor simülasyonu arasında bir karışımdır.
FreeStyle Level Up!ın en yeni gündelik oyunu. Korenin geliştiricisi JCEntertainment tarafından sunulan basketbol temalı bir oyundur ve ücretsiz olarak oynanabilir.
The Pussycat Dolls, Kelis ve All Saintsden parçalarla Street Dance, dans matı kulüplerini çok çeşitli gümbürtülerle şehir gettosunun dünyasına götürüyor.
Total Pro Basketball 2005, nadir görülen bir basketbol menajeri türünün temsilcisidir.
"Total Pro Basketball", kendi basketbol takımınızı oluşturmanıza ve onu nihai zafere götürmenize olanak tanır.
Yorumlar
Yorum ekle