Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sui Generis Türkçe yama

25.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sui Generis. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CORE.

Oyun için türkçe yama metni Sui Generis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
PC için Sui Generis, bilgisayar rol yapma oyunları türüne alışılmadık bir yaklaşım sunuyor. Bare Mettle Entertainment, başka bir destansı hikaye yaratmak için mücadele etmek yerine, olayların gidişatının neredeyse tamamen oyuncuya bağlı olduğu açık bir dünya yarattı.

İndirme sayısı:
9252
Yayın yılı:
2023





Sui Generis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sui Generis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sui Generis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sui Generis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sui Generis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sui Generis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Core Masters, çok oyunculu MOBA oyunu için popüler bir takım strateji oyunları türünü temsil eder.
Bare Mettle Entertainment stüdyosu, 2012 yılının sonunda bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilen RPG oyunu Sui Generisi yaratmasıyla tanınan küçük bir bağımsız geliştiricidir.
Pinball Mania, 1990ların ortalarında bilgisayar langırt pazarında neredeyse tamamen ustalaşan ve oyunculara yüksek kaliteli ürünler sunan 21st Century Entertainment logosuyla imzalanan başka bir
Giant Boulder of Death, sonsuz koşucu türüne alışılmadık bir yaklaşım sunan bir arcade oyunudur.
Core Blaze, Gamania Digital Entertainment Groupun yeni nesil Unreal Engine 3 ile geliştirilen 2011 için destansı 3D MMORPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle