Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea Türkçe yama

03.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea, Fransız Cryo firmasının bir başka macera oyunudur. Eylem 21. yüzyılda gerçekleşir. USS Shark araştırma gemisi, Atlantik Okyanusunun dibinde beklenmedik bir şekilde büyük bir metal nesneyle karşılaşır.

İndirme sayısı:
10937
Yayın yılı:
2002





Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jules Verne: 20,000 Leagues Under the Sea içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
2005 yılında piyasaya sürülen ve Jules Vernein Gizemli Ada adlı romanından esinlenilen macera oyunu Return to Mysterious Islandın devamı olan Return to Mysterious Island 2, oyuncuya Robinson Crusoe
Jules Verneden ilham alan destansı bir macera olan VOYAGE, sizi keşifler, büyüleyici olaylar ve olağanüstü deneyimler diyarına götürecek.
Core Design tarafından geliştirilen kurgu sahne macerası Universede oyuncu, yetenekli bir bilgisayar bilimcisi olan Boris Verne rolünü oynayacak.
Aztec, Fransız yapımcı Cryo Interactivein renkli macera oyunlarında uzmanlaşmış bir oyunudur.
PC, iOS ve AND için 80 Days, Jules Vernein Eighty Dayste Dünya Çapında klasik romanından esinlenen bir strateji ve macera metin oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle