Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Universe Türkçe yama

11.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Universe. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Core Design tarafından geliştirilen kurgu sahne macerası Universede oyuncu, yetenekli bir bilgisayar bilimcisi olan Boris Verne rolünü oynayacak. Kahramanımızın hayatı, çeşitli garip cihazlar üzerinde çalışan eksantrik bir bilim adamı olan amcasını ziyaret ettiğinde dramatik bir şekilde değişir.

İndirme sayısı:
10314
Yayın yılı:
1994





Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
DreamWorks Universe of Legends, Firefly Games tarafından DreamWorks ile işbirliği içinde geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
DanceDanceRevolution® Universe 3: DanceDanceRevolution® 10. yıl dönümünü kutluyor!
Universe Sandbox, uzayda meydana gelen çeşitli süreçleri gözlemlemenizi sağlayan bir oyundur.
DC Universe Online, Sony Online Entertainment tarafından oluşturulmuş, çevrimiçi çok oyunculu oyun türüne ait bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle