Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Universe Sandbox Türkçe yama

18.11.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Universe Sandbox! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HAZE.

Oyun için türkçe yama metni Universe Sandbox (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Universe Sandbox, uzayda meydana gelen çeşitli süreçleri gözlemlemenizi sağlayan bir oyundur. Yerçekimi kuvvetlerinin yanı sıra bireysel gök cisimlerinin konumları ve parametrelerinin doğru temsili sayesinde, sadece birkaç tıklamayla evrenin kaderini belirleyecek büyük ölçekli gelişmeleri tetikleyebilirsiniz.

İndirme sayısı:
10746
Yayın yılı:
2011





Universe Sandbox oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Universe Sandbox dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Universe Sandbox klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Universe Sandbox ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Universe Sandbox oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Universe Sandbox içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
DreamWorks Universe of Legends, Firefly Games tarafından DreamWorks ile işbirliği içinde geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
DanceDanceRevolution® Universe 3: DanceDanceRevolution® 10. yıl dönümünü kutluyor!
Steven Universe: Save the Light for PS4 ve XONE, Cartoon Network tarafından oluşturulan Steven Universe çizgi filmine dayanan GrumpyFace Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
DC Universe Online, Sony Online Entertainment tarafından oluşturulmuş, çevrimiçi çok oyunculu oyun türüne ait bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle