Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

CIMA: The Enemy Türkçe yama

11.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz CIMA: The Enemy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ORACLE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni CIMA: The Enemy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
İnsanların yaşadığı dünyadan başka bir dünya daha var. Eşsiz bir yarı insan ırkı orada yaşıyor… CIMA olarak biliniyorlar. Onlarca yıldır İnsan ırkı ve CIMA ırkı birbirleriyle sürekli çatışma halindedir.

İndirme sayısı:
9081
Yayın yılı:
2023





CIMA: The Enemy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) CIMA: The Enemy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales CIMA: The Enemy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama CIMA: The Enemy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


CIMA: The Enemy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve CIMA: The Enemy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
UFO: Enemy Unknown, 90larda PC için MicroProse tarafından geliştirilen simülasyon, ekonomik strateji ve cRPGnin oldukça başarılı bir karışımıdır.
Enemy in Sight, Hidden & Dangerous, Vietcong ve Mafia gibi hitleriyle tanıdığımız Çek geliştirme stüdyosu Illusion Softworkste oluşturulmuş bir savaş aksiyonu/FPS oyunudur.
Enemy On Board, Andromeda adlı bir uzay gemisinde geçen asimetrik bir çevrimiçi oyundur.
XCOM: Enemy Unknown Plus for PSV, deneyimli Firaxis stüdyosu tarafından geliştirilen bir strateji oyunudur.
XCOM: Enemy Within PC, X360 vb., Sid Meiers Civilization V ile de tanınan Firaxis Games Studio tarafından geliştirilen XCOM: Enemy Unknown için büyük bir genişlemedir.
Yorumlar
Yorum ekle