Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trillion: God of Destruction Türkçe yama

20.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Trillion: God of Destruction. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Trillion: God of Destruction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Trilion: God of Destruction PC ve PSV için Hyperdimension Neptunia, Record of Agarest War Zero veya Mugen Souls Z gibi dizilerle tanınan bir Japon stüdyosu olan Compile Heart tarafından geliştirilen bir oyundur.

İndirme sayısı:
8556
Yayın yılı:
2015





Trillion: God of Destruction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trillion: God of Destruction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trillion: God of Destruction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trillion: God of Destruction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trillion: God of Destruction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trillion: God of Destruction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS3, PC, PSP, AND ve PS Vitada yayınlanan Destruction Derby, Reflections Interactive tarafından geliştirildi ve Psygnosis tarafından yayınlandı, ne pahasına olursa olsun bitiş çizgisine ulaşmakla
Destruction AllStars, klasik Destruction Derbynin yanı sıra Rocket League veya OnRush gibi daha yeni oyunlara benzeyen fütüristik bir araba oyunudur.
Instruments of Destruction, yıkımın ilk rolü oynadığı bir simülasyon oyunudur.
Action Man, Dr.X ve onun şeytani yandaşlarını durdurmak için sokaklara çıkıyor.
Police: Destruction Street, son derece popüler Grand Theft Auto veya Saints Row oyunlarına düşük bütçeli, mizahi bir yanıttır.
Yorumlar
Yorum ekle