Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Destruction Derby Türkçe yama

05.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Destruction Derby. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Team X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Destruction Derby (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
PS3, PC, PSP, AND ve PS Vitada yayınlanan Destruction Derby, Reflections Interactive tarafından geliştirildi ve Psygnosis tarafından yayınlandı, ne pahasına olursa olsun bitiş çizgisine ulaşmakla ilgili.

İndirme sayısı:
8997
Yayın yılı:
1996





Destruction Derby oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Destruction Derby dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Destruction Derby klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Destruction Derby ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Destruction Derby oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Destruction Derby içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Destruction AllStars, klasik Destruction Derbynin yanı sıra Rocket League veya OnRush gibi daha yeni oyunlara benzeyen fütüristik bir araba oyunudur.
Baja Destruction, Mad Max 2: The Road Warrior ve Baja 1000in yıllık off-road yarışmasından sahnelerin birleşimine benzeyen bir yarış oyunudur, bu nedenle bitiş çizgisine tek parça halinde ulaşmakla
Instruments of Destruction, yıkımın ilk rolü oynadığı bir simülasyon oyunudur.
Destruction Derbyworked by Reflections Interactive stüdyosunun ikinci bölümü, sürücülerin bitiş çizgisinde ilk olmak için değil, mümkün olduğu kadar çok rakibi yok etmek için yarıştığı belirli bir
Bu hızlı tempolu 3D yıkım eğlencesinde bir düzine benzersiz parkurda yarışırken rakiplerinizi yok edin!
Yorumlar
Yorum ekle