Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Evergate Türkçe yama

10.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Evergate. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UPLiNK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Evergate (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Evergate, bağımsız Stone Lantern Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir macera platform oyunudur. Oyun, Child of Light ve The NeverEnding Story gibi yapımlardan ilham aldı ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10470
Yayın yılı:
2020





Evergate oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Evergate dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Evergate klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Evergate ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Evergate oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Evergate içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Last Year, bağımsız stüdyo Elastic Games tarafından geliştirilen ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde PCye getirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
The Last Faith, metroidvania türünde bir platform aksiyon oyunudur. Oyun bağımsız stüdyo Kumi Souls Games tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası sayesinde
The Blind Prophet, bağımsız stüdyo Ars Goetia tarafından geliştirilen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Game Over Carrara bir korku macera oyunudur. Bağımsız bir İtalyan geliştirici Elvis Morelli tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde mümkün oldu.
Spells & Secrets bir aksiyon macera ve roguelike oyundur. Bağımsız Alman ekipleri Alchemist Interactive ve rokaplay tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası
Yorumlar
Yorum ekle