Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ultimate Party Türkçe yama

08.12.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Ultimate Party. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Ultimate Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Ultimate Party, hack-n-slash oyunlarının tipik mekanizmalarını, tek bir sunucuda 256ya kadar kişinin oynayabileceği MMO yapımlarını andıran geniş bir ağ dünyası ile birleştiren bir arcade RPGdir.

İndirme sayısı:
10744
Yayın yılı:
2023





Ultimate Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ultimate Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ultimate Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ultimate Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ultimate Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ultimate Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Party Animals, öncelikle çok oyunculu oyun için geliştirilmiş, atari oyunları ve dövüş oyunlarının sınırında komik bir oyundur.
PS3 ve PS4te yayınlanan SingStar: The Master Event, Sony Computer Entertainment Europe tarafından yayınlanan en popüler müzik video oyunu serilerinden birinin sonraki bölümüdür.
Pac-Man Party Royale, kökenleri 1979a dayanan ikonik arcade oyun serisinin çok oyunculu bir versiyonudur.
Toplam 11 oyunla, Nintendo Wii için Game Party 2, arkadaşlarınız ve ailenizle saatlerce eğlenmenizi sağlayacak, oynaması eğlenceli oyunlar içeriyor.
Mario Party: The Top 100, Mario Party serisinin bir başka girişidir. Başlık ünlü şirket Nintendo tarafından yayınlandı ve Japon şirketinin ayrı bir bölümü olan Nd Cube tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle