Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Party Animals Türkçe yama

16.05.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Party Animals. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DiGERATi.

Oyun için türkçe yama metni Party Animals (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Party Animals, öncelikle çok oyunculu oyun için geliştirilmiş, atari oyunları ve dövüş oyunlarının sınırında komik bir oyundur. Oyun bağımsız bir stüdyo olan Recreate Games tarafından oluşturuldu ve Source Technology tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8987
Yayın yılı:
2023





Party Animals oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Party Animals dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Party Animals klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Party Animals ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Party Animals oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Party Animals içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gerçek hayattaki bir veteriner olmanın nasıl bir şey olduğunu hiç merak ettiniz mi?
Muhteşem kaplanlar ve diğer vahşi hayvanlarla ilgilendiğiniz heyecan verici bir oyuna girin ve yeni maceralara adım atın.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
Sosyal parti oyunu Viva Pinata: Party Animalsda çeşitli çılgın savaşlarda ve yarışlarda yarışın.
Mario Party: The Top 100, Mario Party serisinin bir başka girişidir. Başlık ünlü şirket Nintendo tarafından yayınlandı ve Japon şirketinin ayrı bir bölümü olan Nd Cube tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle