Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SingStar: Ultimate Party Türkçe yama

09.05.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz SingStar: Ultimate Party. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni SingStar: Ultimate Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
PS3 ve PS4te yayınlanan SingStar: The Master Event, Sony Computer Entertainment Europe tarafından yayınlanan en popüler müzik video oyunu serilerinden birinin sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
10790
Yayın yılı:
2014





SingStar: Ultimate Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SingStar: Ultimate Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SingStar: Ultimate Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SingStar: Ultimate Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SingStar: Ultimate Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SingStar: Ultimate Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yazın havalar güzel, geceler uzun, herkesi bir parti için bir araya getirmenin tam zamanı ve SingStar hemen yanınızda olacak.
SingStoredaki Ultimate Queen Şarkı Paketlerinin popülaritesini takiben, SingStar Queen, Freddie Mercurynin payetli tulumuna adım atmanıza izin veriyor.
Geçmişte Singstar ürünlerini kullandıysanız, Singstar Take That sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.
Ultimate Party, hack-n-slash oyunlarının tipik mekanizmalarını, tek bir sunucuda 256ya kadar kişinin oynayabileceği MMO yapımlarını andıran geniş bir ağ dünyası ile birleştiren bir arcade RPGdir.
PS3 ve PS4te yayınlanan SingStar: Frozen, aynı başlık altında (Frozen) bir animasyon filmin popülaritesi nedeniyle yayınlanan popüler bir müzik serisinin özel bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle