Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sea Life Safari Türkçe yama

09.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sea Life Safari, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Drag Team.

Oyun için türkçe yama metni Sea Life Safari (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Sea Life Safari™de tüm ailenin tadını çıkarabileceği bir yolculuğa çıkın! Vahşi deniz hayvanlarının en inanılmaz resimlerini çekmekle görevlendirilmiş bir sualtı fotoğrafçısı olarak dikkatleri üzerine çekin.

İndirme sayısı:
9787
Yayın yılı:
2008





Sea Life Safari oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sea Life Safari dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sea Life Safari klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sea Life Safari ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sea Life Safari oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sea Life Safari içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, Skiing Yeti Mountainın yaratıcıları Featherweight Games tarafından oluşturulan AND ve iOS platformunda kullanılabilen, oynaması ücretsiz bir yapımdır.
Vahşi, aksiyon dolu bir Afrika macerasında Safari Park Korucusu ol! Afrika Safari Parkınızda egzotik, aksiyon dolu bir yolculuğa çıkın ve tam nitelikli bir korucu olmak için görevleri tamamlayın.
Super X Studiosun PC oyununa dayanan Wii için benzersiz bir simülasyon olan Wild Earth: African Safaride vahşiyi keşfedin ve doğal güzelliğini filme alın.
Safari Photo Africa: Wild Earth, oyuncuların Afrikanın en güzel hayvan türlerinin fotoğrafları için benzersiz bir avda yer aldığı, şiddet içermeyen bir aile macera oyunudur.
Safari Biathlon Racer, geleceğin güçlü turbo arabaları arasındaki vahşi bir yarış.
Yorumlar
Yorum ekle