Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Türkçe yama

01.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, Skiing Yeti Mountainın yaratıcıları Featherweight Games tarafından oluşturulan AND ve iOS platformunda kullanılabilen, oynaması ücretsiz bir yapımdır.

İndirme sayısı:
10802
Yayın yılı:
2016





Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vahşi, aksiyon dolu bir Afrika macerasında Safari Park Korucusu ol! Afrika Safari Parkınızda egzotik, aksiyon dolu bir yolculuğa çıkın ve tam nitelikli bir korucu olmak için görevleri tamamlayın.
Rodeo Games, Batı ve Vahşi Batı ile açıkça ilişkilendirilen bir dizi yarışmaya katılmanıza izin verecek bir arcade oyunudur.
Super X Studiosun PC oyununa dayanan Wii için benzersiz bir simülasyon olan Wild Earth: African Safaride vahşiyi keşfedin ve doğal güzelliğini filme alın.
Safari Photo Africa: Wild Earth, oyuncuların Afrikanın en güzel hayvan türlerinin fotoğrafları için benzersiz bir avda yer aldığı, şiddet içermeyen bir aile macera oyunudur.
Safari Biathlon Racer, geleceğin güçlü turbo arabaları arasındaki vahşi bir yarış.
Yorumlar
Yorum ekle