Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wild Earth: African Safari Türkçe yama

10.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wild Earth: African Safari. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Wild Earth: African Safari (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
Super X Studiosun PC oyununa dayanan Wii için benzersiz bir simülasyon olan Wild Earth: African Safaride vahşiyi keşfedin ve doğal güzelliğini filme alın.

İndirme sayısı:
10823
Yayın yılı:
2008





Wild Earth: African Safari oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wild Earth: African Safari dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wild Earth: African Safari klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wild Earth: African Safari ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wild Earth: African Safari oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wild Earth: African Safari içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, Skiing Yeti Mountainın yaratıcıları Featherweight Games tarafından oluşturulan AND ve iOS platformunda kullanılabilen, oynaması ücretsiz bir yapımdır.
RCT3 Wild, Rollercoaster Tycoon 3 için ikinci özel genişleme paketidir ve hayallerinizdeki safari parkını inşa etmenize ve yönetmenize olanak tanır!
Age of Empires II HD: PC için Afrika Krallıkları, bir kült klasik gerçek zamanlı strateji oyunu olan 1999 hit oyunu Age of Empires IInin yeniden düzenlenmiş versiyonu için ikinci resmi genişlemedir.
Safari Photo Africa: Wild Earth, oyuncuların Afrikanın en güzel hayvan türlerinin fotoğrafları için benzersiz bir avda yer aldığı, şiddet içermeyen bir aile macera oyunudur.
Safari Biathlon Racer, geleceğin güçlü turbo arabaları arasındaki vahşi bir yarış.
Yorumlar
Yorum ekle