Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Noby Noby Boy Türkçe yama

23.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Noby Noby Boy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Noby Noby Boy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Katamari Damacy serisinin yaratıcısının en son oyununda hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın! Gerçeküstü dünyalardaki nesneler ve karakterlerle oynamak, esnetmek ve etkileşim kurmak için ana karakter olan BOYu kontrol edin!

İndirme sayısı:
8119
Yayın yılı:
2009





Noby Noby Boy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Noby Noby Boy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Noby Noby Boy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Noby Noby Boy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Noby Noby Boy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Noby Noby Boy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dünya hakimiyeti için savaşlar nesiller boyu sürüyor. Şimdi Allen of Zodia, tüm savaşları sona erdirmek ve dünyaya barış getirmek için yükseliyor.
CabChaos, kült Crazy Taxi serisinden avuç dolusu ilham alan bir atari araba oyunudur.
Katamari Damacy Reroll, 2004 yılında Namco stüdyosu tarafından geliştirilen (bir yıl sonra Bandai ile birleşme sonucunda Bandai Namcoya dönüştürülmüş) bir mantık ve aksiyon oyununun orijinal bir
Might & Magic Heroes: Era of Chaos, popüler Might & Magic serisinin oynaması ücretsiz bir mobil bölümüdür.
Culpa Innata II: Culpa Innatanın devamı olan Chaos Rising, Momentumun yeni tasarlanmış ev içi 3D motoruyla inşa edilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle