Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Katamari Damacy Reroll Türkçe yama

12.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Katamari Damacy Reroll. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UNLEASHED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Katamari Damacy Reroll (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Katamari Damacy Reroll, 2004 yılında Namco stüdyosu tarafından geliştirilen (bir yıl sonra Bandai ile birleşme sonucunda Bandai Namcoya dönüştürülmüş) bir mantık ve aksiyon oyununun orijinal bir kombinasyonu olan Kamatamir Damacynin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10983
Yayın yılı:
2018





Katamari Damacy Reroll oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Katamari Damacy Reroll dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Katamari Damacy Reroll klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Katamari Damacy Reroll ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Katamari Damacy Reroll oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Katamari Damacy Reroll içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
God Eater 2, Monster Hunter serisinin hayranları düşünülerek geliştirilen Bandai Namconun dinamik aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Katamari Damacy serisinin yaratıcısının en son oyununda hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın!
Tüm Evrenlerin Kralı, Prensin tüm katamarislerini alıp yıldızları değiştirdikten sonra yıldız oldu.
ReRoll, Assassins Creed ve Far Cry serilerini birlikte yaratan Julien Cuna ve Ubisoftun eski çalışanları Louis-Pierre Pharanda tarafından kurulan Kanadalı Pixyul stüdyosu tarafından üretilen bir
Prens, King of All Cosmosun ardından bir kez daha Katamari evrenini kurtarmak için ünlü kuzenleriyle birlikte yeni bir yüksek hızlı maceraya atılırken Beautiful Katamari™nin yeni yüksek çözünürlüklü,
Yorumlar
Yorum ekle