Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Culpa Innata 2: Chaos Rising Türkçe yama

04.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Culpa Innata 2: Chaos Rising. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Cerberus.

Oyun için türkçe yama metni Culpa Innata 2: Chaos Rising (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Culpa Innata II: Culpa Innatanın devamı olan Chaos Rising, Momentumun yeni tasarlanmış ev içi 3D motoruyla inşa edilmiştir. En yeni yüz ve hareket animasyon teknolojilerimiz, mükemmel kullanım için önceki patentli çalışmaları, yeni yenilikleri ve harmanlama şekli tekniklerini kullanır, çünkü oyun, oyuncuların kişiselleştirilmiş oyun yolları boyunca sıklıkla diyalog ve etkileşime girecekleri 75 artı, cana yakın karakter içerir.

İndirme sayısı:
8533
Yayın yılı:
2023





Culpa Innata 2: Chaos Rising oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Culpa Innata 2: Chaos Rising dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Culpa Innata 2: Chaos Rising klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Culpa Innata 2: Chaos Rising ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Culpa Innata 2: Chaos Rising oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Culpa Innata 2: Chaos Rising içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Chaos Rising, Games Workshop tarafından yaratılan dünyada gerçekleşen harika gerçek zamanlı strateji için ilk genişleme paketidir.
Medal of Honor: Rising Sun, Electronic Arts LA geliştiricilerinin, konsol Medal of Honor: Frontline dahil olmak üzere serideki önceki iki oyunun ticari başarısına verdiği bir yanıttır.
Hikaye odaklı, üçüncü şahıs oyunu, Momentum AS tarafından geliştirilen dinamik kameralar ve diğer teknolojiler ile bir 3D motor kullanıyor.
Kaos Ligi, Gerçek Zamanlı Strateji, RPG ve Sporu birleştiren yeni bir oyun türüdür.
NAIRI: Rising Tide, görsel bir roman macera oyunudur ve 2018 oyunu NAIRI: Tower of Shirinin doğrudan devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle