Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Ancients AR Türkçe yama

23.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Ancients AR. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ismail.

Oyun için türkçe yama metni The Ancients AR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
The Ancients, sanal gerçeklik konusunda uzmanlaşmış, Varşova merkezli bir şirket olan Immersion tarafından yaratılmış bir PC oyunudur. Geliştirici, daha önce HTC 10 akıllı telefonun gelişmiş bir sunumu veya Pakt for HBO serisiyle ilgili bir uygulama da dahil olmak üzere birçok kuruluş için çeşitli projeler üzerinde çalıştı.

İndirme sayısı:
8470
Yayın yılı:
2018





The Ancients AR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Ancients AR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Ancients AR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Ancients AR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Ancients AR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Ancients AR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Smite, oyuncular arasındaki ağ çatışmalarına odaklanan bir yapım.
Mystery of the Ancients: Lockwood Manor, gizli nesne türünün öğelerini geleneksel macera oyunlarından bilinen çözümlerle birleştiren sıradan bir korku hikayesidir.
Drox Operative: Invasion of the Ancients, Drox Operativein ilk tam teşekküllü eklentisidir.
Dota 2, Defence of the Ancients adlı popüler Warcraft III: Reign of Chaos modunun devamı niteliğindedir.
West Adventure (Journey to the West olarak da bilinir), klasik "kötü kafalar" konusunda uzmanlaşmış Çinli bir şirket olan Panda Entertainment tarafından yaratılmış bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle