Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Drox Operative: Invasion of the Ancients Türkçe yama

06.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Drox Operative: Invasion of the Ancients. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Drox Operative: Invasion of the Ancients (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Drox Operative: Invasion of the Ancients, Drox Operativein ilk tam teşekküllü eklentisidir. Soldak Entertainment stüdyosundan geliştiriciler, yeni bir kampanya ve oyunun mekaniğinde birkaç değişiklik sunmaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
10798
Yayın yılı:
2013





Drox Operative: Invasion of the Ancients oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Drox Operative: Invasion of the Ancients dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Drox Operative: Invasion of the Ancients klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Drox Operative: Invasion of the Ancients ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Drox Operative: Invasion of the Ancients oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Drox Operative: Invasion of the Ancients içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Köleleştirilmiş Oogani kabileleriyle arkadaş olmak ve onları kurtarmak için Ooganın ilkel dünyasında yemek yiyin, şarkı söyleyin ve hatta kusun.
CIA Operative, Soğuk Savaşın sona ermesinden sonra istihbarat arenasında tematik olarak geçen bir taktik FPS aksiyon oyunudur.
Drox Operative, savaşan uzaylı ırkları, şiddetli uzay savaşları, dinamik, gelişen bir galaksi ve Windows ve Mac için ortak çok oyunculu bir yıldız gemisi aksiyon RPGsidir.
Drox Operative 2, 2012den sıra dışı bir RPGnin devamı niteliğindedir.
The Operative: No One Lives Forever, 60ların casus filmlerinden ilham alan bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle