Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dota 2 Türkçe yama

21.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dota 2, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dota 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Dota 2, Defence of the Ancients adlı popüler Warcraft III: Reign of Chaos modunun devamı niteliğindedir. Oyun, orijinal modifikasyon IceFrogun ortak yazarı ile yakın işbirliği içinde Valve Studios tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9148
Yayın yılı:
2013





Dota 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dota 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dota 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dota 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dota 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dota 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Artifact, MOBA oyunu Dota 2 için yaratılmış bir fantezi dünyasında geçen bir dijital kart oyunudur.
Dota Underlords, Dota 2 Auto Chessin popüler modunu temel alan ücretsiz bir oyundur (değişiklik ayrıca bağımsız bir başlıkta yapılacaktır).
Dawngate, Dota 2 ve League of Legends gibi oyunlara dayanan çevrimiçi bir savaş MOBA oyunudur.
Vorp, League of Legends, Heroes of Newerth ve tabii ki orijinal DotA gibi klasik DotA oyunlarından ilham alan, takım tabanlı çok oyunculu bir oyundur.
Heroes of the Storm, Blizzard Entertainmentın çok popüler MOBA oyunlarına (örneğin League of Legends ve Dota 2) yanıtıdır.
Yorumlar
Yorum ekle