Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bust-A-Move 4 Türkçe yama

04.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Bust-A-Move 4. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Solitary.

Oyun için türkçe yama metni Bust-A-Move 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Popüler Bust-A-Move serisi, her yaştan oyuncu için harika bir eğlence sunan en popüler iki dinozor Bob ve Bub ile geri dönüyor. Oyunun amacı, renkli baloncukları diğer baloncuklardan oluşan dilimler halinde vurmaktır.

İndirme sayısı:
10955
Yayın yılı:
2000





Bust-A-Move 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bust-A-Move 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bust-A-Move 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bust-A-Move 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bust-A-Move 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bust-A-Move 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BUST-A-MOVE, bazen PUZZLE BOBBLE olarak da bilinir, BUST-A-MOVE ™ Live!
Bust-A-Move 3000, çok popüler ürün serisinden başka bir oyundur. Bunlar, mantıklı bir oyun ile basit bir atari oyununun unsurlarını birleştiren başlıklardır.
Popüler, balon patlatan video oyunu serisi geri döndü ve tam Xbox Live desteğiyle Xboxta ilk kez sahneye çıktı.
BUST-A-BLOC, yeni nesil muhteşem bir sunumla 21. yüzyıla destek verilen eski tarz oyunların ilgi çekici bir yeniden yaratılmasıdır.
BUST-A-MOVE UNIVERSE, 1994te bir TAITO® arcade oyunu olarak ilk ortaya çıkışından bu yana hayranların favorisi olarak kalan popüler bulmaca serisinin bir sonraki yinelemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle