Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bust-a-Move Universe Türkçe yama

11.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Bust-a-Move Universe. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama 2000AD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Bust-a-Move Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
BUST-A-MOVE UNIVERSE, 1994te bir TAITO® arcade oyunu olarak ilk ortaya çıkışından bu yana hayranların favorisi olarak kalan popüler bulmaca serisinin bir sonraki yinelemesidir.

İndirme sayısı:
9758
Yayın yılı:
2011





Bust-a-Move Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bust-a-Move Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bust-a-Move Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bust-a-Move Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bust-a-Move Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bust-a-Move Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
BUST-A-MOVE, bazen PUZZLE BOBBLE olarak da bilinir, BUST-A-MOVE ™ Live!
Bust-A-Move 3000, çok popüler ürün serisinden başka bir oyundur. Bunlar, mantıklı bir oyun ile basit bir atari oyununun unsurlarını birleştiren başlıklardır.
Popüler Bust-A-Move serisi, her yaştan oyuncu için harika bir eğlence sunan en popüler iki dinozor Bob ve Bub ile geri dönüyor.
Popüler, balon patlatan video oyunu serisi geri döndü ve tam Xbox Live desteğiyle Xboxta ilk kez sahneye çıktı.
Yorumlar
Yorum ekle