Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bust-a-Bloc Türkçe yama

14.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Bust-a-Bloc. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Autopsy_Guy.

Oyun için türkçe yama metni Bust-a-Bloc (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
BUST-A-BLOC, yeni nesil muhteşem bir sunumla 21. yüzyıla destek verilen eski tarz oyunların ilgi çekici bir yeniden yaratılmasıdır. Oyunun birçok zorlu aşamasında üç boyutlu tüm blokları yok edin.

İndirme sayısı:
8676
Yayın yılı:
2003





Bust-a-Bloc oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bust-a-Bloc dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bust-a-Bloc klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bust-a-Bloc ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bust-a-Bloc oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bust-a-Bloc içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PlayStation 2 ve PCde yayınlanan Super Bust-A-Move, oldukça popüler oyun serisinin beşinci bölümüdür.
BUST-A-MOVE, bazen PUZZLE BOBBLE olarak da bilinir, BUST-A-MOVE ™ Live!
Bust-A-Move 3000, çok popüler ürün serisinden başka bir oyundur. Bunlar, mantıklı bir oyun ile basit bir atari oyununun unsurlarını birleştiren başlıklardır.
Popüler Bust-A-Move serisi, her yaştan oyuncu için harika bir eğlence sunan en popüler iki dinozor Bob ve Bub ile geri dönüyor.
BUST-A-MOVE UNIVERSE, 1994te bir TAITO® arcade oyunu olarak ilk ortaya çıkışından bu yana hayranların favorisi olarak kalan popüler bulmaca serisinin bir sonraki yinelemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle