Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kawasaki Quad Bikes Türkçe yama

05.04.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Kawasaki Quad Bikes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Kawasaki Quad Bikes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Kawasaki Quad Bikes, sizi bu harika Arazi Araçlarının sürücü koltuğuna oturtan en üst düzey dörtlü bisiklet deneyimidir. Şunları içerir: • Açılabilir ekstralar, gizli dörtlüler, yükseltmeler, kurslar ve çok daha fazlasıyla, resmi olarak lisanslı Kawasaki ATV Bisikletlerinden oluşan eksiksiz bir ürün yelpazesi.

İndirme sayısı:
8162
Yayın yılı:
2007





Kawasaki Quad Bikes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kawasaki Quad Bikes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kawasaki Quad Bikes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kawasaki Quad Bikes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kawasaki Quad Bikes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kawasaki Quad Bikes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ATV: Quad Power Racing, en ünlü konsol yarışçılarından biridir. Bu sefer GameBoy Advancede yayınlanan bu oyunun cep versiyonuyla uğraşıyoruz.
HIZI HİSSEDİN, GÜCÜ HİSSEDİN!! Kawasaki, uzun yıllardır dünya standartlarında motosiklet üretiminde dünya lideri olmuştur.
Kawasaki Jet Ski Watercraft, Kawasaki makinelerinde oturduğumuz başka bir Monkey Byte takım yarışıdır.
Quad Fighter K, Aksys Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
4 karakter arasından seçim yapın ve büyük numaralar ve devasa hava akrobasi hareketleriyle kalabalığı etkileyerek yüksek hızlarda suda süzülürken Kawasaki mücadelesine katılın!
Yorumlar
Yorum ekle