Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Most Extraordinary Gnome Türkçe yama

30.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız A Most Extraordinary Gnome. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DiGERATi, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni A Most Extraordinary Gnome (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
En olağanüstü bir gnome, ormanın savunucusunun rolünü oynadığımız bir aksiyon platformu oyunudur. Indie Save Sloth Studios ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10524
Yayın yılı:
2022





A Most Extraordinary Gnome oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Most Extraordinary Gnome dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Most Extraordinary Gnome klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Most Extraordinary Gnome ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Most Extraordinary Gnome oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Most Extraordinary Gnome içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oddada, fantastik bir oyuncak dünyasında yer alan indie roguelite müzik oyunudur.
Steven Universe: Save the Light for PS4 ve XONE, Cartoon Network tarafından oluşturulan Steven Universe çizgi filmine dayanan GrumpyFace Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
Dissident: Frostland Escape, bir çalışma kampına mahkûm edilmiş bir mahkumun rolünü oynadığımız bir hayatta kalma oyunudur.
Mana Dağının eteğinde doğal güzellikteki Mana Ormanı bulunur. Hayvanlar, ruhlar ve büyücüler bir zamanlar burada barış içinde yaşadılar, ta ki komşu krallık ormanı sanayileştirmek ve yok etmek için
Gravity Falls: Nintendo 3DS konsolundaki Gnome Gemulets Efsanesi, Gravity Falls adlı popüler Amerikan animasyon TV dizisi Disney XDye dayanan iki boyutlu bir macera ve arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle