Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Oddada Türkçe yama

18.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Oddada. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir nGen, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Oddada (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Oddada, fantastik bir oyuncak dünyasında yer alan indie roguelite müzik oyunudur. Sven Ahlgrimm ve Mathilde Hoffmann tarafından geliştirildi. Bu oyun, sağlıklı oyunlar tarafından düzenlenen 2022 indie oyun vitrinde listelendi.

İndirme sayısı:
10115
Yayın yılı:
2023





Oddada oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Oddada dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Oddada klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Oddada ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Oddada oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Oddada içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Decarnation psikolojik bir korku macerası oyunudur. Indie Studio Atelier QDB tarafından geliştirildi ve Shiro Games (Shiro Unlimited) tarafından yayınlandı.
Survive, daha önce Xbox Live Indie Games hizmeti (Zombies, Crazy Particles ve diğerleri) içinde Xbox 360 konsoluna yönelik küçük yapımlarla tanınan bağımsız stüdyo Subsurface Gamesin başarılarındaki
Robbotto, JMJ interaktif indie stüdyosu tarafından geliştirilen bir aksiyon platform oyunudur.
En olağanüstü bir gnome, ormanın savunucusunun rolünü oynadığımız bir aksiyon platformu oyunudur.
Wyrdsong, Ortaçağ Portekizin alternatif bir fantezi versiyonunda yer alan bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle