Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ravenswatch Türkçe yama

01.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ravenswatch, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Ravenswatch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
Ravenswatch, açıkça özetlenmiş Roguelike Elements ile zenginleştirilmiş bir aksiyon macerası oyunudur. Daha önce Ölü Tanrıların Tür ile İlgili Proje Lanetini sunan Passtech Games Studio tarafından geliştirildi ve serbest bırakılması Nacon tarafından gerçekleştirildi.

İndirme sayısı:
10628
Yayın yılı:
2023





Ravenswatch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ravenswatch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ravenswatch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ravenswatch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ravenswatch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ravenswatch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Homebody, Roguelike Elements ile psikolojik bir korku macerası oyunudur.
WanderLost, RPG öğelerine sahip bir hayatta kalma aksiyon oyunudur. Başlık bağımsız bir geliştirici Eli Segal tarafından geliştirildi ve serbest bırakılması Crytivo tarafından ele alındı.
Elements, sayısız macera oyunu öğesiyle zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Shinonome, Roguelike Elements ile bir aksiyon oyunudur. Diğerleri arasında Capcom, Square Enix ve Nintendoda çalışan Kenichi Iwao ve Tatsuya Yoshikawa endüstri gazileri başkanlığındaki Indie Studio
B.I.O.T.A. Metroidvania Elements ile retro bir aksiyon platformu oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle