Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

B.I.O.T.A. Türkçe yama

10.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, B.I.O.T.A., doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni B.I.O.T.A. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
B.I.O.T.A. Metroidvania Elements ile retro bir aksiyon platformu oyunudur. Indie One-Man Studio Small Bros tarafından geliştirildi ve serbest bırakılması Retrovibe tarafından ele alındı.

İndirme sayısı:
9356
Yayın yılı:
2022





B.I.O.T.A. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) B.I.O.T.A. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales B.I.O.T.A. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama B.I.O.T.A. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


B.I.O.T.A. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve B.I.O.T.A. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ravenswatch, açıkça özetlenmiş Roguelike Elements ile zenginleştirilmiş bir aksiyon macerası oyunudur.
WanderLost, RPG öğelerine sahip bir hayatta kalma aksiyon oyunudur. Başlık bağımsız bir geliştirici Eli Segal tarafından geliştirildi ve serbest bırakılması Crytivo tarafından ele alındı.
Shinonome, Roguelike Elements ile bir aksiyon oyunudur. Diğerleri arasında Capcom, Square Enix ve Nintendoda çalışan Kenichi Iwao ve Tatsuya Yoshikawa endüstri gazileri başkanlığındaki Indie Studio
Karanlıkta Gözler: Bir Victoria Bloomun meraklı örneği, Roguelike Elements ile bir aksiyon platformu oyunudur.
Sannabi: The Revenant, retro bir aksiyon platform oyunudur. Bağımsız bir stüdyo Wonder Potion tarafından geliştirildi ve Neowiz tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle