Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mitsurugi Kamui Hikae Türkçe yama

22.07.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mitsurugi Kamui Hikae. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EiTheL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Mitsurugi Kamui Hikae (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Mitsurugi Kamui Hikae, Japon stüdyosu Zenith Bluenun çoğunlukla beyaz silahlar kullanan liseli kızların sıkça görülen motiflerden biri olduğu manga çizgi roman severlere hitap eden bir önerisidir.

İndirme sayısı:
8153
Yayın yılı:
2013





Mitsurugi Kamui Hikae oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mitsurugi Kamui Hikae dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mitsurugi Kamui Hikae klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mitsurugi Kamui Hikae ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mitsurugi Kamui Hikae oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mitsurugi Kamui Hikae içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ToxSick Labs Köprü İnşaat Simülatörü, ToxSick Labs stüdyosunun, çocuklukta blokların kullanımıyla karmaşık mühendislik yapıları inşa etmeye yabancı olmayan herkese hitap eden bir önerisidir.
Ernest Colt, Zabrzedeki Artifex Mundi stüdyosunun, Vahşi Batının geniş bir hayran kitlesine hitap eden ve tabancalardan ateş eden bir önerisidir.
Fallen Haven, klasik sıra tabanlı oyun mekaniği ile bilim kurgu ve strateji severlere hitap eden Fransız Micomeq stüdyosunun bir önerisidir.
Dark Strokes: Sins of the Fathers, Alawar Entertainment şirketinin sözde gündelik piyasadan (ara sıra oyuncular) izleyicinin daha talepkar kısmına hitap eden bir önerisidir.
Her gezegen bir seçimdir. Her seçimin bir sonucu vardır. Zenith Remnant, Arcen Gamesin hit uzay tabanlı bağımsız RTS/4X hibriti AI War: Fleet Commandın ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle