Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Well Türkçe yama

06.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Well. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama QUARTEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Well (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
The Well for PC, Samsung Gear VR sanal gerçeklik başlığına adanmış bir RPGdir. Bu tür oyunlara odaklanan bir Turtle Rock dahili stüdyosu oyunu geliştirdi - stüdyo, Otherworlds veya Face Your Fears gibi diğer VR oyunlarından sorumludur.

İndirme sayısı:
10310
Yayın yılı:
2017





The Well oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Well dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Well klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Well ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Well oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Well içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Robinson: The Journey for PS4 ve PC, keşfetmeye odaklanan ve sanal gerçeklik teknolojisini (Oculus Rift gibi) desteklemek için tasarlanmış birinci şahıs bir macera oyunudur.
Rock Band VR, PCde yayınlanan son derece popüler bir müzik serisinin yan ürünü.
GreedFall, nispeten güçlü bir aksiyon unsuruna sahip bir RPGdir. Oyun, portföyünde The Technomancer veya Bound by Flame gibi oyunlara sahip olan Spiders stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya
The Assembly, özellikle PCler ve Oculus Rift veya HTC Vive (Steam VR) gibi Sanal Gerçeklik setleri için oluşturulmuş bir aksiyon-macera oyunudur.
Öncelikle Microsoft Flight Simulator veya Microsoft Train Simulator gibi gerçekçi simülatörlere çok iyi eklentiler oluşturmasıyla tanınan Abacus Software tarafından The Sims serisine eklenti.
Yorumlar
Yorum ekle