Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

We Dance Türkçe yama

04.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz We Dance. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni We Dance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
We Dance, Fransız stüdyosu Le Cortex tarafından We Sing: 80s veya We Sing: Robbie Williams gibi yapımlarla yaratılan bir dans oyunudur. Bu sefer yazarlar bize dansımızı düzinelerce tanınmış, klasik hitin ritmine göre geliştirme fırsatı sunuyor.

İndirme sayısı:
9163
Yayın yılı:
2011





We Dance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) We Dance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales We Dance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama We Dance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


We Dance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve We Dance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DanceDanceRevolution® Universe 3: DanceDanceRevolution® 10. yıl dönümünü kutluyor!
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, Dance Dance Revolution ULTRAMIX4 ile Xboxta şimdiye kadarki en iyi dans performansını sunuyor.
Boogie kendi dans partisinde Mario ile birlikte! •Oyuncular, klasik Nintendo temalarından tanıdık favorilere kadar 25ten fazla dans aromalı şarkıyla eşyalarını sallar.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
Yorumlar
Yorum ekle