Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dinosaur Ball Türkçe yama

14.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dinosaur Ball, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DELiGHT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dinosaur Ball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Dinosaur Ball, AMWA tarafından Hong Kongda yaratılan ve piyasaya sürülen Pangın Asyadaki karşılığıdır. Oyuncunun (veya oyuncuların, çünkü yazarlar iki kişiyle oynamayı mümkün kıldığı için) görevi çok basittir: belirli bir zincir ateşleme tabancasının kullanımıyla, herhangi bir fiziksel olaydan kaçınarak tahtadaki tüm balonları vurması gerekir.

İndirme sayısı:
10315
Yayın yılı:
1992





Dinosaur Ball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dinosaur Ball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dinosaur Ball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dinosaur Ball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dinosaur Ball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dinosaur Ball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Microsoftun Zoo Tycoon: Dinosaur Digs, siz hayvanat bahçenize dinozorlar eklerken tarih öncesi kargaşayı başlatıyor!
Turok: Dinosaur Hunter, Dünyanın hala dinozorlar tarafından yönetildiği tarih öncesi zamanlarda yaşayan barbar Turokun maceralarını anlatan 1996 tarihli bir dizi çizgi romana dayanan bir aksiyon FPP
Yakın gelecekte mühendislikteki gelişmeler yıldızlararası seyahati mümkün kıldı ve uzay araştırmaları çağını başlattı.
Uzun zaman önce, çok uzun zaman önce, dinozorlar Dünyada hüküm sürerken bir yumurta vardı.
Carnivores: Dinosaur Hunter Reborn for PC, Action Forms tarafından oluşturulan en çok satan oyunun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle