Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zoo Tycoon: Dinosaur Digs Türkçe yama

08.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Zoo Tycoon: Dinosaur Digs. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Zoo Tycoon: Dinosaur Digs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Microsoftun Zoo Tycoon: Dinosaur Digs, siz hayvanat bahçenize dinozorlar eklerken tarih öncesi kargaşayı başlatıyor! Dinosaur Digs, 20den fazla tarih öncesi canavar, 100den fazla yeni hayvanat bahçesi geliştirici nesnesi ve oyuncuların hayvanat bahçesi kurma becerilerini test etmek için altı yeni senaryo ile tüm ailenin tadını çıkarabileceği eğlenceli yeni içerikler sunuyor.

İndirme sayısı:
9747
Yayın yılı:
2002





Zoo Tycoon: Dinosaur Digs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zoo Tycoon: Dinosaur Digs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zoo Tycoon: Dinosaur Digs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zoo Tycoon: Dinosaur Digs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zoo Tycoon: Dinosaur Digs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zoo Tycoon: Dinosaur Digs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En çok satan üç oyunu bir araya getiren Zoo Tycoon: Complete Collection, orijinal Zoo Tycoon oyununu ve Dinosaur Digs ve Marine Mania genişleme paketlerini içerir ve oyuncuların hayal güçlerinin
Turok: Dinosaur Hunter, Dünyanın hala dinozorlar tarafından yönetildiği tarih öncesi zamanlarda yaşayan barbar Turokun maceralarını anlatan 1996 tarihli bir dizi çizgi romana dayanan bir aksiyon FPP
Dinosaur Ball, AMWA tarafından Hong Kongda yaratılan ve piyasaya sürülen Pangın Asyadaki karşılığıdır.
Uzun zaman önce, çok uzun zaman önce, dinozorlar Dünyada hüküm sürerken bir yumurta vardı.
Carnivores: Dinosaur Hunter Reborn for PC, Action Forms tarafından oluşturulan en çok satan oyunun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle